Noul site al Primariei Cluj, eprimariacluj.ro, costa 6,5 milioane de lei

Primaria Cluj va avea peste un an un nou site, care costa 6,5 milioane de lei. Cea mai mare parte a sumei va fi asigurata din fonduri europene.

 

Primarul Sorin Apostu a anuntat ca pe noul site fiecare clujean isi va putea face un cont, astfel incat sa poata lua legatura cu functionarii din administratia locala, sa isi plateasca facturile si sa consulte documentele primariei.

 

"Proiectul va facilita astfel accesul cetatenilor la serviciile oferite de Primarie", a spus Apostu. Termenul de finalizare a proiectului este de 12 luni. 20 de primarii din intreaga tara au primit finantare pentru astfel de programe, urmand ca site-urile sa poate si incluse in portalul eadministratie.ro, care va fi dezvoltat de Ministerul Administratiei.

 

Primaria Cluj va cheltui pentru acest proiect 1,1 milioane de lei, bani cu care vor fi achizitionate servere si calculatoare.

 

Calendarul proiectului:

A fost depus spre finantare in 29.10.2009.

Urmeaza sa primim de la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. In luna august trebuie sa il semnam.

De la semnarea contractului, in doua saptamani va incepe procedura de achizitie publica (licitatia) pentru executie. După atribuirea unui castigator, termenul de implementare este de un an.

Comentarii Facebook