Marti 5 Iulie

Noi imagini de la atacul din Piața de mașini de la Gilău, filmate la scurt timp - VIDEO

 

Cele două persoane suspectate că ar fi atacat cu cuțitele patru persoane în Piața de mașini din Gilău au fost filmate, în timp ce Poliția făcea cercetările. 

 

În ușa autoturismului VW se afla Elisei Lăcătuș, arestat pentru 30 de zile, iar în mașină, pe bancheta din spate, se afla fratele acestuia, Dafinel Muncaciu, care nu a fost arestat.

 

În imagini se vede cum poliția a găsit în autoturismul WV un briceag, despre care martorii au spus că a fost folosit la comiterea atacului. 

 

Patru persoane au fost înjunghiate, sambata dimineața, 23 aprilie, în Piața de mașini din Gilău.

 

O persoană este în stare gravă, însă toate patru au fost duse de urgență la UPU 1 Cluj-Napoca pentru a primi îngrijiri medicale. De asemenea, restul victimelor au fost duse la spital pentur a primi îngrijiri medicale.

 

În târgul de mașini s-a iscat un conflict între mai multe persoane, în urma căruia patru persoane au foat rănite, acestea fiind transportate de urgență la UPU 1 Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, precum și polițiști de acțiuni speciale, ordinea publică fiind restabilită în zonă. Persoanele vinovate au fost depistate, fiind conduse la sediu pentru audieri”, a declarat purtătorul de cuvant al IPJ Cluj.

 

Arestare în cazul atacului cu cuțite de la piața auto din Florești / Gilău

Comentarii Facebook