O stradă din Cluj, transformată în ”lac” din cauza ploilor: Abia mai putem trece cu mașinile FOTO



Clujenii din zona Cartodromului sunt nemulțumiți de starea proastă a drumului de acces către noul cartier construit în zonă, în special în perioadele în care plouă.

O clujeancă ne-a relatat că în urma ploilor din ultimele zile, pe strada de la intrarea în Cimitirul Militar s-a format o baltă uriașă, iar drumul este acum aproape impracticabil și cu mașina, aceasta fiind totodată singura cale de acces către locuințe.

În fața Cimitirului militar s-a format o baltă foarte mare, iar noi, cei din zonă, nu mai putem trece nici pe jos, nici cu mașina. Am ieșit azi(n.red luni) cu mașina și am rămas blocați”, ne-a relatat o clujeancă revoltată.

Aceasta spune că s-a plâns, în nenumărate rânduri, autorităților privind această problemă, însă nu a primit niciun răspuns favorabil.

Am făcut sesizări pe oriunde s-a putut și nimeni nu ne bagă în seamă să ne rezolve problema măcar provizoriu, pentru că ni s-a răspuns că trebuie făcută canalizare în zonă. Ințelegem, dar asta poate dura luni de zile, iar aceasta este singura cale de acces pentru noi, locuitorii din zonă”, ne-a mai spus femeia.

Comentarii Facebook