,,Noaptea motoare turate la maxim’’ - Clujenii cer ajutorul Primăriei pentru a opri cursele ilegale de mașini organizate lângă casele lor


Drifturi, curse ilegale de mașini și motociclete turate la maxim. Acestea sunt lucrurile cu care locuitorii din zona Dealului Lombului se confruntă săptămânal. 

Locul din apropiere de CREIC a devenit raiul plimbărilor de noapte, al vitezei și ,,liniuțelor”, gălăgia fiind auzită pe toată Valea Chintăului. 

În ultimul timp și cei care locuiesc la distanțe considerabile de locul unde se petrec aceste activități au început să fie deranjați, zgomotul fiind din ce în ce mai mare. Oamenii cer de luni bune ca autoritățile să intervină, să oprească aceste comportamente și să readucă liniștea în zonă, însă se pare fără a avea prea multe rezultate. 

,,Bună ziua, În fiecare seara sau dacă nu de cateva ori pe saptamana se fac curse ilegale de mașini la Innovation Park, se aud noaptea motoare turate la maxim. Am fost personal în zona respectivă și se pot vede urmele de cauciuc pe asfalt, bucăți de cauciuc o mizerie de nedescris în zona respectivă lăsată de acești "Schumacher".

Menționez ca noi locuim la o distanță considerabilă și suntem foarte deranjate de cursele lor noapte, nu-mi imaginez cum locuitorii din zona respectivă îi mai suporta.

Vă rog respectuos sa luați măsuri în privința aceasta deoarece mi se pare foarte simplu sa se faca câteva razii noapte în zona respectivă. Inclusiv la aceasta ora 01.14 A.M se desfășoară respectivele curse.”, a reclamat o clujeancă. 

Se revoltă clujenii: „Motocicliștii care ajung la CREIC se aud încă de pe Fabricii/Interveniți, aveți camere peste tot, pe bani publici”

Comentarii Facebook