Luni 26 Septembrie

Noapte de GROAZĂ pentru o familie! Un bărbat cu cagulă a intrat peste ei în casă, a violat-o pe fiica de 20 de ani și l-a omorât pe tatăl acesteia


O tragedie zguduie localitatea Corbu din Constanța. În noaptea de joi spre vineri, o fată a sunat disperată la 112 unde a anunțat că sora ei a fost violată și că tatăl ei a fost înjunghiat. Unchiul fetei a povestit toată tragedia. 

M-a sunat soția lui la 4 fără 20 că a intrat cineva peste ei în casă, a dat cu cuțitul în fratele meu și a violat fata cea mare. Erau foarte speriați! Erau trei copiii (în casă, n. red.). Doi minori și unul major. Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și... Fratele meu a încercat să intre peste ei, să își apere copilul. Atunci ar fi dat cu cuțitul, cu sabia, nu știu cu ce i-a dat”, a povestit unchiul victimei. 

Bărbatul plănuise inițial un jaf, dar a recurs la viol și crimă

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 04:00, de către o minoră, care anunța că tatăl ei a fost ucis și că sora ei, în vârstă de 20 de ani, a fost violată. 

Este vorba despre un bărbat care a intrat peste familie, în casă, purtând cagulă și mănuși. Acesta a cerut, inițial, bani, însă ulterior a ajuns să o violeze pe tânăra de 20 de ani și să îl ucidă pe tatăl acesteia, care încerca disperat să își salveze fiica. 

În tot acest timp, bărbatul ar fi închis-o pe soția victimei în baie, nu înainte însă de a o lovi și pe ea. 

După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut. 

Polițiștii se află, în acest moment, la fața locului, de unde încearcă să adune amprente și probe pentru a-l putea identifica pe atacator. 


Comentarii Facebook