Nimeni nu răspunde la telefonul pentru cazurile COVID de la DSP Cluj - VIDEO


Call Center -ul de la DSP Cluj este degeaba, pentru că nimeni nu răspunde la telefon. Clujenii cu COVID-19 ne-au semnalat că au sunat pentru a raporta cazurile și pentru a fi luați în evidență, dar nimeni nu răspunde.

Cei cu COVID-19, după ce fac testul PCR trebuie să raporteze cazul la DSP. În acest sens, se poate suna la CALL-CENTER DSP CLUJ / 021.414.44.64, de luni până vineri, între orele 08:00 - 16:00, iar apoi la SERVICIUL DE PERMANENȚĂ DSP CLUJ / 0264.433.645, tot de luni până vineri, dar între orele 16:00 - 08:00.

În zilele de sâmbătă, duminică și zile de sărbători legale, se poate suna între orele 08:00 - 08:00 (24 ore din 24).

Call Center -ul COVID de la DSP Cluj este numai de formă

Am sunat la DSP Cluj, în speranța că voi primi îndrumări legate de ce trebuie să fac, din moment ce am fost confirmat cu COVID-19, dar DSP rareori răspunde. Având în vedere faptul că multe persoane nu mai ajung la evaluarea medicală în spitale, îndrumarea telefonic este importantă”, consideră Ionel L.

Acesta a sunat în repetate rânduri pe ambele telefoane, dar degeaba. ”Nu înțeleg de ce se comportă așa. La televizor guiță zilnic că oamenii să fie responsabili, să se testeze și să anunțe că au COVID, dar apoi se întâmplă asta. Probabil că sunt obosiți, dar de asta se alocă milioane de euro pentru susținerea luptei anti COVID, să fie oameni care să răspundă. Apoi se miră că oamenii cred în conspirații!”, ne-a mai spus acesta.

Nu este clar dacă DSP Cluj mai are pe cineva care să răspundă la aceste telefoane sau este o eroare. Probabil că relaxarea din ultimele luni a dus la această situație. 

page.jpg

Comentarii Facebook