”Nici acum nu recunoaște lumea ca traficul este din cauza PĂRINȚILOR” - Părinții din Cluj acuzați că fac traficul infernal


Părinții clujeni sunt considerați răspunzători pentru traficul infernal care se înregistrează pe drumurile din Cluj-Napoca, în timpul anului școlar. Acum, fiind vacanță drumurile s-au eliberat, iar un șofer a ținut să precizeze că se vede lipsa părinților din trafic. 

Acum nu se plânge nimeni ca este trafic?

Nici acum nu recunoaște lumea ca traficul este din cauza PĂRINȚILOR care duc copii pana la poarta școlii? 28 min am făcut de pe florilor până în Someșeni!”, a menționat șoferul.

Un alt participant la trafic a precizat că vina este a aleșilor, care nu fac drumuri destule. ”Mai mult nu pot ține pasul din cauza incompetenței cu dezvoltarea și popularea comunei. Nu mai dați vina pe bieții părinți că își duc copii la alte școli pe distanțe și de 20 de km, pentru că nu avem școli grădinițe și creșe în comună. Pentru ei este un chin acest lucru, dar mai ales pentru copii. 

Sa nu uitam un alt aspect. Drumul Avram iancu este un drum european care face legătura de vest a României cu țările vestice. Pe aici trec toți care vor să iasă din țară, Mai mult partea de vest a din Cluj-Napoca, utilizează același drum pentru a intra sau iesi de pe autostrada. Concluzia! Nu avem infrastructura!”.

Floreștiul are școli, una dintre ele fiind finalizată acum câțiva ani, dar oamenii preferă să își ducă copiii la școlile din oraș, din diverse motive: școala e mai aproape de locul de muncă sau părinții consideră că unitățile de învățământ din Florești nu se ridică la nivelul celor din oraș.

Comentarii Facebook