,,Nesimțirea și nerușinarea sunt la cote maxime!”- Un clujean a reușit ,,performanța” de a parca pe două locuri cu abonament dintr-un foc


Un șofer a reușit o parcare cel puțin neinspirată în Mănăștur. Acesta a decis să-și lase bolidul pe două locuri de parcare cu abonament. Totul a fost imortalizat de persoana pe al cărei loc a parcat, pe strada Grigore Alexandrescu. Femeia menționează că, pe lângă faptul că a parcat pe două locuri care nu îi aparțin, șoferul nici nu s-a gândit să lase un număr de telefon pentru a putea fi contactat. 

,,Nesimțirea și nerușinarea sunt la cote maxime ! Indiferent cat esti de grabit nu poti fi ATAT DE NESIMTIT incat sa blochezi 2 parcari platite si trotuarul si nici macar sa lasi un nr de telefon pt ca...? Sunt atat de curioasa care a fost urgenta atat de mare incat sa parchezi efectiv ca UN BOU CARE E SCUZA TA???????”, a scris femeia pe un grup destinat clujenilor.

Ocuparea abuzivă a unui loc de parcare poate fi sancționată atât cu amendă, cât și cu ridicarea mașinii parcate abuziv. Ambele pedepse pot fi cumulate, astfel că cel care parchează pe locul altcuiva va avea de plătit atât amenda, cât și tarifele de ridicare și depozitare a mașinii. 

Comentarii Facebook