Nesimțire fără limite din partea muncitorilor la Cluj! Au mutat o mașină cu excavatorul FOTO


Un clujean a surprins, joi seara, mai mulți muncitori care au decis să mute un autoturism care le încurca lucrările cu ajutorul unui excavator.

Aseara, 31 iulie, in jurul orei 20.45, ma aflam pe strada Mamaia, unde se executa lucrari la carosabil. Am fost socat in momentul in care am vazut cum angajatii companiei care lucreaza acolo au decis sa mute o masina care-i incurca in lucrarile lor.

Pur si simplu au legat-o de un buldoexcavator si o târau pe sosea. In momentul in care m-au vazut facand poza s-au oprit; deci erau constienti ca fac un lucru rau, doar ca nu le-a pasat ca pot distruge o masina.

Mentionez ca strada respectiva nu era inchisa riveranilor, nu era niciun semn care sa interzica parcarea acolo. Si chiar daca ar fi fost solutia este apelarea serviciului de ridicari de la primarie, nu modul barbar in care au procedat”, ne-a scris clujeanul nemulțumit.

 

 

Acesta a surprins altă scenă, în aceeași seară, pe strada Horea, unde muncitorii execută lucrările de reabilitare a străzilor fără a închide trotuarul, iar materialele rezultate în urma spargerii carosabilului pun în pericol viața pietonilor, susține clujeanul.

Spectacolul a continuat 2 ore mai tarziu, pe strada Horea , unde modul de lucru este haotic. Trotuarele nu sunt inchise pentru pietoni, desi pe ele se lucreaza cu excavatoarele, facand inclusiv spargere de beton prin piconare (care are ca rezultat resturi de material zburand in jur, lovind pietoni si masini). Pietonii trec pe langa utilaje, masinile sunt parcate langa spatiul in care se lucreaza (nu este niciun semn sa interzica parcarea in zona lucrarilor), locurile de parcare pentru persoanele cu handicap sunt ocupate prin depozitarea nisipului necesar pentru lucrari (direct pe carosabil)”, ne-a mai scris bărbatul.

 

Comentarii Facebook