Nelson Mondialu a rămas fără permis. Interlopul a pierdut procesul cu Poliția Rutieră

 

Nelson Mondialu a pierdut procesul cu Poliția Cluj și a rămas fără permis de conducere.

 

Nelson Mondialu a rămas fără permis la Gherla, în iunie 2014, dar a contestat procesul verbal întocmit de agentul Radu Răcan. 

 

Interlopul clujea s-a certat urât cu agentul pe care l-a acuzat de abuz și l-a și filmat. ”Făceam un drum dinspre Gherla spre Cluj si am vazut la un moment dat un echipaj care facea verificari. Nu m-a oprit nimeni, am trecut linistit de ei, nu aveam nicio problema, cu geamurile deschise si muzica la maxim. S-au uitat lung dupa mine si probabil m-au recunoscut si au dat prin statie sa ma opreasca la urmatorul filtru”, a relatat Nelson Mondialu.

 

Interlopul clujean s-a luat la harță cu polițiștii și a rămas fără permis. Amenda finală a fost de 800 de lei, plus permisul suspendat pentru 30 de zile.

 

I-am dat actele la control si mi-a zis sa astept. Am stat cuminte in masina timp de 20 de minute, dupa care vazand ca nu mai vine, am iesit dupa agent. Mi-a zis ca imi da amenda pentru ca aveam pornite proiectoarele de ceata si pentru ca nu aveam centura. Mi-au dat sa platesc aproape 800 de lei! Dar eu aveam centura, nu cum spune el. Mi-am luat un avocat si voi contesta in instanta amenda!”, a explicat Nelson în luna iunie. 

 

El a contestat amenda la Judecătoria Cluj-Napoca, dar a pierdut procesul și urmează să predea permisul și să achite amenda, susțin surse din cadrul IPJ Cluj.

 

Vezi AICI imaginile filmate de Nelson Mondialu.

Comentarii Facebook