Nelson Mondialu a fost ELIBERAT. De ce l-au reținut cei de la Secret Service?

 

Interlopul clujean, Nelson Mondialu, a fost arestat marți seara, la Hotelul Marriot și dus la Secția 17.

 

Nelson avea asupra lui bastonul său cu mâner de aur, care ascunde și o sabie. El a fost dus la audieri, unde a povestit că nu deține o armă albă, ci este vorba despre un obiect ornamental.

 

Am spus tot și mi-au dat drumul. Nu știam că nu mai are voie omul să umble ca boieru prin oraș”, a explicat Nelson Mondialu. 

 

Încă o experienţă în viaţă! Aşa ceva nu se poate, iar securitatea e jos la pământ. Au spus că este armă nucleară. Domnilor, aşa arestare nu aţi mai văzut”, a spus Nelson, care a promis că va povesti totul pe larg.

 

Interlopul clujean a fost cazat în București la Hotelul Marriot, unde stă și vicepreședintele SUA, Joe Biden. Filtrele de securitate au fost mult mai stricte din acest motiv.

 

---------------------------

UPDATE

 

Nelson Mondialu a declarat pentru Știri de Cluj că totul s-a întâmplat când se pregătea să iasă din hotel pentru a merge la o emisiune televizată. ”La poartă la Marriot erau americanii de la Secret Service și îi controlau pe toți. Au pus și un detector de metale. Am trecut și mi-au văzut sabia în teacă, prin detector. A fost nebunie. Instant au apărut 25 de malaci cu pistoale. A fost ca în filme. Mi-au vorbit în engleză și m-au culcat la pământ”, a spus Nelson. Clujeanul a spus că nu a scos sabia ornamentală din baston, așa cum s-a spus, ci a fost civilizat. 

 

Cei de la Secret Service asigurau protecția vicepreședintelui SUA, Joe Biden, cazat și el la Hotel Marriot.

Comentarii Facebook