Nelson Mondialu ARESTAT în București pentru o sabie artizanală. La Marriot, l-a speriat pe Joe Biden, vicepreședintele SUA

 

Nelson Mondialu a fost arestat în București și dus la Secția 17, pentru că i-a speriat pe cei din echipa de securitate a vicepreședintelui SUA, Joe Biden.

 

Sunt arestat in București la circa 17 PENTRU CARJA pe care o am”, a transmis familiei sale Nelson Mondialu, din arestul Secției 17.

 

Angajații de la Hotelul  Marriot s-au speriat când l-au văzut pe Nelson Mondialu cu sabia artizanală și i-au chemat pe polițiști. S-ar părea că atenția angajaților a fost sporită pentru că tot la Marriot stă și vicepreședintele SUA, Joe Biden.

 

Fiul lui Nelson, Pop Nelson Livian, a declarat că a fost chemat și SRI -ul. ”Acum Nelson e la secția 17 și așteaptă să vină SRI - ul pentru a-l audia. Se pregătea să meargă la emisiunea de la Antena 1 când l-au ridicat”, a spus tânărul.

 

Este vorba despre un toiag special, în care este ascunsă o sabie.

--------------------

UPDATE

 

Nelson Mondialu își uitase sceptrul în care se afla sabia artizanală în camera de hotel și l-a pus pe un servant să i-l aducă. ”Acesta a venit cu sceptrul la vedere și oamenii de la Secret Service l-au verificat. E făcut din aur și au găsit sabia în sceptru”, a relatat un martor, apropiat de-al lui Nelson Mondialu.

---------------

UPDATE

 

Nelson a fost eliberat. La ieșire de la Secția 17 din București simpaticul interlop clujean a spus că a dat toate explicațiile care i-au fost cerute.


Foto: Sceptrul lui Nelson Mondialu

 


Comentarii Facebook