Nebunie cu plata timbrului de mediu la Finanțele Cluj! De ce sunt oamenii ținuți la ghișeu - FOTO

 

Circa 100 de peraoane au făcut scandal la Direcția de Finanțe Cluj pentru că au fost ținuți să aștepte aproape o oră pentru eliberarea unor decizii de plată a noului timbru de mediu.

 

Ne-am dus la ghișeu pentru că ni s-a spus că la ora 14.00 se eliberează deciziile de plata pentru timbrul de mediu. Cam 40 de minute am stat la ghișeu pentru că domnul director a uitat să semneze deciziile, iar funcționarii nu puteau să le elibereze. Oamenii au început să vocifereze, pentru că stăteam acolo fără să știm nimic.

 

La ora 14.40, directorul a semnat totul și coada a început să se miște. E o rușine să anunțe ceva și să facă altceva. După această coadă ne-am așezat la Trezorerie și a urmat același calvar”, ne-a povestit un cititor, care a realizat și fotografiile.

 

Reprezentații Direcției de Finanțe Cluj au precizat că problema a apărut din cauza suprapunerii deciziilor vechi cu cele noi. ”La 3 fără un sfert s-au eliberat toate deciziile. Acestea au fost la semnat si la verificat, iar apoi le-am eliberat. Au fost 70 de decizii emise azi. Adică foarte multe. Au fost și cei care au fost la înmatriculare cu vechea decizie și au fost refuzați, iar acum s-au întors. Mai avem încă o tură de acest gen și după aceea lucrurile intră în normal”, au dat asigurări cei de la Finanțe.

Comentarii Facebook