Fany a refuzat să transporte un bărbat de la Cluj la Târgu Mureș, pentru că e distanța prea scurtă

 

Compania Fany este acuzată de un bărbat că a refuzat să îl transporte de la Cluj-Napoca la Târgu Mureș pentru că distanța este prea scurtă.

 

C.T. a sunat luni, 18 martie, în jurul orei 16.00, la Fany pentru a-și face o rezervare, dar i s-a spus că distanța este prea scurtă și nu poate fi transportat. ”Nu mi-au spus că nu mai au locuri, ci că nu mă pot transporta. Era vorba despre ruta Cluj-Napoca - Mangalia, care trece prin Târgu Mureș. 

 

M-am dus la autogară la ora 20.00 pentru a încerca totuși să obțin un bilet. M-am dus cu o oră și jumătate înainte pentru a fi printre primii. Am vrut să îi testez să văd ce se întâmplă și am cerut un bilet până la Brașov și au spus că îmi pot face rezervare, fără nicio problemă. Atunci i-am întrebat, dar până la Târgu Mureș? Și mi s-a spus iarăși că nu e rentabil pentru firmă și că refuză să mă transporte pentru că e traseul prea scurt.

 

Le-am spus că e rușinos ceea ce fac, dar m-au luat peste picior că ei fac ce vor și că au refuzat și pe alții. Până la urmă m-am dus la Târgu Mureș cu taxiul, pentru că îmi decontează firma. M-am simțit frustrat de toată situația să am sunat la OPC, dar nu mi-a răspuns nimeni”, ne-a povestit C.T. 

 

Respectivul bărbat vrea să facă plângere și la Ministerul Transporturilor pentru această situație.

 

C.T. nu a vrut să își divulge identitatea pentru că se teme de influența patronului fimei Fany, Ștefan Cadar, cel care i-a finanțat excursii în străinătate fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Radu Bica, condamnat la închisoare pentru luare de mită.

 

Fany, firma care l-a "sponsorizat" pe Radu Bica, avea preturi "umflate" pe ruta Cluj - Floresti

 

Reprezentanții Fany nu au putut fi contactați.

Comentarii Facebook