Nebunia chiriilor la suprapreț continuă: În „Clujul de 5 stele”, unii nu au limite! Cât cere o agenție pentru 50 mp în turnul din Mănăștur


Problema creşterii chiriilor este cea mai acută în orașul din inima Transilvaniei, unde chiriile s-au dublat în ultimul deceniu, în condiţiile în care o piaţă a muncii înfloritoare a atras un aflux de muncitori, ceea ce a pus presiuni asupra pieţei imobiliare. Agențiile imobiliare care au apărut ca ciupercile după ploaie nu fac viața chiriașilor din Cluj mai ușoară. Pentru a lua un comision mai mare, agenții imobiliari conving fiecare proprietar să stabilească un preț peste cel la care se gândea inițial.

Un apartament de 51 mp din hidosul turn de 25 de etaje din Mănăștur este oferit spre închiriere pentru 700 de euro de o agenție imobiliară. 

„Apartamentul dispune de o suprafata utila de 51 mp +   6mp balcon și este compartimentat astfel:  2 dormitoare spatioase, bucatarie inchisa și o baie.

Acesta se afla la etajul 15 al unui imobil cu 25 etaje. Apartamentul detine finisaje moderne și se închiriază complet mobilat și utilat conform fotografiilor de prezentare”, se arată în anunțul imobiliar. 

Foto: Facebook/Chirii Cluj-Napoca

Comentarii Facebook