Duminica 28 Aprilie

”Ne-am pregătit de iarnă, dar nu ne gândeam că o să și ningă!” - Dezastru făcut de Supercom cu deszăpezirea din Cluj-Napoca - VIDEO


Compania Supercom a rămas repetentă la deszăpezirea cartierului Mănăștur. Sâmbătă seara s-a circulat extrem de greu pe arterele principale, care nu au fost curățate corespunzător. 

Oamenii au făcut reclamații, dar oricum nu ascultă nimeni. 

Exemplificativ pentru dificultatea cu care s-a circulat sâmbătă seara, în Mănăștur, este un material video cu un șofer care a derapat pe zăpada necurățată la intersecția Câmpului cu Frunzișului. Din fericire nu s-a produs niciun incident grav, pentru că traficul era redus. 

Șoferii au cerut amendarea celor care trebuiau să intervină. ”Ne-am pregătit de iarnă, dar nu ne gândeam că o să și ningă!”, a comentat ironic un clujean.

S.C. Supercom S.A. deservește Sectorul 1 (Cartierele Mănăștur, Grigorescu, Gruia, Centru, Zorilor) acestea asigurand un număr de 24 utilaje specifice (solnițe echipate cu lamă / autobasculante pentru transportul zăpezii / încărcătoare frontale) și un stoc de 900 tone sare și clorură de calciu 80 tone.

Clujeancă dată jos cu bagajele dintr-un Bolt din cauza zăpezii necurățate: ”Am rămas ca proasta în stradă cu bagajele!” - FOTO și VIDEO

Comentarii Facebook