Muncitorul prins coducând RUPT de beat un excavator pe străzile Clujului, reținut de polițiști. Nu este la primul antecendent



Polițiștii clujeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

La data de 22 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani din oraşul Baia Sprie, judeţul Maramureş, care a fost depistat la data de 20 octombrie a.c., în timp ce conducea un buldoexcavator, pe strada Valea Seacă din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest, având totodată şi dreptul de a conduce suspendat”, anunță IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii în cursul lunii iulie a.c., acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce după ce a fost implicat la data de 16 iulie a.c. într-un eveniment rutier cu pagube materiale, eveniment petrecut pe strada Traian din municipiul Cluj-Napoca, atunci având o concentraţie de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Comentarii Facebook