Incident pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca: Îmi cer scuze, dar am blocat cu duba un moșneag într-un X7


Un șofer clujean a relatat un incident avut cu un ”moșneag cu BMW X7”, care i-a tăiat calea și era să producă un accident pe Calea Turzii.

Prin prezenta postare doresc să cer scuze participanților la trafic pe care i-am incomodat pe prima bandă pe coborâre pe Turzii in jurul orei 16.50 azi, am blocat cu duba un moșneag într-un X7 și am coborât să ii explic cum era să mă bage in spital pe mine și cei doi copii de pe bancheta din spate. 

Eu urcam lejer pe b2, am lăsat b1 liber pentru cei ce ies de sub pod, iar moșneagul cu numere de DJ a ieșit nestingherit tăindu-mi calea de pe Gheorghe Pop de Băsești. A tăiat 2 benzi și virat în jos spre Cipariu. Am oprit și un Duster de MAI ce cobora spre Cipariu, domnul organ a zis că dacă nu a fost incident, accident, nu îi poate face nimic, doar să merg la secție să îi fac plângere. 

Vă rog eu, dacă aveți bunici, tați în vârstă, urmăriți când aveți ocazia viteza lor de reacție în diverse situații, nenea ăsta cu tot respectul, dar era în reluare rău. 

Am evitat, îl plesneam în lateral și răsturnat era din poziția aia, cu tot SUV-ul lui și ne coafam toți mașinile de-a-n pixu”, a semnalat un clujean.

Comentarii Facebook