Motociclist SPULBERAT de un șofer neatent la Florești



Un accident rutier a avut loc, joi, în jurul orei 11.54, pe raza comunei Florești. Un șofer neatent, care a întors mașina pe lonie continuă a lovit un motociclist pe care l-a proiectat pe contrasens.

Un bărbat de 51 de ani din Floreşti, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Floreşti, spre Huedin, a efectuat un viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu simplu ce separă sensurile de mers, intrând în coliziune cu o motocicletă. În acest context, vehiculul condus regulamentar spre Cluj-Napoca de un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca, a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul care staţiona în afara părţii carosabile”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului, motociclistul a fost grav rănit, iar cele trei vehicule implicate în accident au fost avariate, valoarea totală a pagubelor materiale fiind estimată la 17.000 lei.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor celor două autovehicule, s-a constatat că aceştia nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă verificările pentru a identifica toate împrejurările în care s-a produs coliziunea.

Comentarii Facebook