Motociclist german în stare de șoc pe drumul Cluj - Oradea. Pe FILMARE se vede cum o mașină de poliție era să îl spulbere - VIDEO


Un motociclist german a fost la un pas să fie spulberat de o mașină de poliție pe drumul de la Cluj spre Oradea. Prezența de spirit a bikerului i-a salvat probabil viața. Acesta a tras rapid dreapta și a evitat coliziunea.

Mașina de poliție circula normal, dar șoferul a fost ”furat” de peisaj sau era distrat și nu a redus viteza în curbă, ajungând pe contrasens. 

Unii spun că ar fi încercat intenționat să îl șicaneze pe motociclist. Analiza materialului video ar indica faptul că totul s-a produs pe fondul neatenției și a vitezei excesive. 

Un echipaj al poliției intră intenționat pe contrasens pentru a șicana în trafic un motociclist, vlogger venit în Germania să vadă România, aproape lovindu-l frontal. Intamplarea a avut loc intre Cluj și Oradea. Masina de politie circula normal pe sensul corect de mers, apoi cand politistii îl văd pe motociclist intră cu o jumătate de metru pe contrasens peste linia continuă, în curba, pentru a-l șicană și a-l forța sa își schimbe direcția, aproape lovindu-l frontal.

Cum e posibil așa ceva ? Astfel de (ne)oameni sa fie angajați în politia romana? Va dati seama ce imagine își fac germanii urmăritori ai acestui vlogger despre România cand văd astfel de scene de necrezut.

Sper ca cei care au făcut asta măcar sa primească un avertisment sau o atentionare.... de fapt ar merita sa li se ia permisul de conducere pe 1 an de zile și sa primească o amendă sănătoasă. Dar cum polițiștii sunt parte a sistemului corupt creat în comunism bazat pe nepotism rude prieteni bani etc, cu siguranta nu li se va intampla nimic, ei fiind în cea mai mare parte deasupra legii”, ne-a relatat un cititor.

Comentarii Facebook