Motociclist fără permis a intrat într-un stâlp la Gârbău. Bărbatul a fost grav rănit



Un tânăr de 26 de ani a intrat cu motocicleta într-un stâlp, luni seara, în jurul orei 19.15, din cauza vitezei excesive. Bărbatul a pierdut controlul asupra motocicletei și a ieșit de pe carosabil, intrînt într-un stâlp din comuna Gârbău.

În 18.02.2014, ora 19:16, un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un motociclu pe DJ108C, pe raza comunei Gârbău, judeţul Cluj, pe direcţia Vistea spre Aghireşu, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu griblură, a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp electric situat la marginea acostamentului”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că motocicleta nu era înmatriculat, iar șoferul nu poseda permis de conducere.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto şi avarierea motociclului.

Tânărul este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, punerea în circulaţie a unui autovehicul neînregistrat, respectiv neînmatriculat şi vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook