Consulatul Maghiar de la Cluj, despre accidentul de pe Regele Ferdinand: Angajatul nostru este nevinovat!

 

Consulatul Maghiar din Cluj susține că șoferul care a condus Mercedesul, care a accidentat un tânăr pe Regele Ferdinand, marți seara, în jurul orei 23.20, este nevinovat.

 

Consulatului General al Ungariei la Cluj-Napoca a aflat cu regret despre accidentul rutier, care a avut loc in seara zilei de 18 februarie 2014. Conform cercetărilor efectuate până în prezent, angajatul Consulatului General este nevinovat, și a procedat legal pe tot parcursul evenimentului. Consulatul dorește însănătoșire grabnică tânărului implicat în accident. Mulțumim pentru corectidudinea și promptitudinea de care au dat dovadă autoritățile române”, precizează reprezentanții Consulatului.

 

Un Mercedes de la Consulatul Maghiar Cluj a lovit un băiat de 17 ani, în centrul Clujului - FOTO EXCLUSIV

 

Poliția Cluj a precizat că tânărul de 17 ani, lovit de autoturismul marca Mercedes, traversa pe trecerea de pietoni, dar culoarea era roșie.

 

Unii martori vorbesc, însă, de faptul că șoferul autoturismului cu numere de corp diplomatic avea viteză.

 

Am intrat pe strada Napoca de pe strada cu Electrica si era sa intre in mine la ce viteza avea. A tasnit primul de la semafor. L-am ajuns la semaforul de pe Napoca si cand s-a facut verde a tasnit-o ca din pusca... pt cine cunoaste semafoarele de la Melody.. stie ca atunci cand sunt amandoua verzi mai e putin pana se face verde si logic ca o calci.. dar tipu cu mertzanu o cam prea calcat-o si a taiat intersectia.. pietonul nu era pe trecere in momentul impactului dar, da era pe sensu de venire. Am fost prima masina care a trecut pe langa locul accidentului dar nu ne-am oprit ca nu vroiam sa punem bete in roate soferului la ceva demnitar”, ne-a relatat un martor.

Comentarii Facebook