Duminica 28 Aprilie

Motociclist cu permisul suspendat, prins de poliție pe un bulevard din Cluj-Napoca. O făcea pe „șmecherul” pe banda de autobuze


Un motociclist s-a ales cu amendă de peste 1000 de lei și dosar penal în urma încălcării a mai multor reguli de conduită și circulație, pe unul din cele mai circulate bulevarde din Cluj-Napoca.

Duminică, 18 iunie, în jurul orei 18:15, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, polițiștii secției nr. 2 Cluj-Napoca au depistat un conducător auto care circula pe banda destinată mijloacelor de transport în comun. 

În urma verificării, polițiștii au descoperit că motociclistul nu avea dreptul de a conduce vehicule, permisul fiindu-i suspendat. Mai mult de atât, vehiculul condus de acesta nu era înmatriculat, inspecția tehnică periodică fiind expirată. 

Conducătorului auto i-a fost „întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și reținerea certificatului de înmatriculare”, conform Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. 

Foto: Imagine cu caracter ilustrativ


Comentarii Facebook