Duminica 28 Aprilie

Actorul Bob Rădulescu, către un șofer care a aruncat gunoaie din mașină: ”Este semnul clar al eșecului educației”


Actorul Bogdan Bob Rădulescu a surprins un șofer în Aleșd, pe DN E60, spre Cluj, dar într-o parcare a golit ”tacticos, liniștit, cu brațele pline, mașina de gunoi”.

Există câcați cu ochi pe care îi vezi și regreți enorm că mama lor nu a ales avortul atunci când a rămas borțoasă cu ei.

Un astfel de rebut este șoferul cu duba lui Mercedes Sprinter gri închis, cu numere de Suceava, cu remorcă și 2 mașini probabil second-hand aduse din vest cu direcția România.

Iese avortonul ăsta din Aleșd, pe DN E60 cu direcția Cluj, oprește într-o parcare și își golește tacticos, liniștit, cu brațele pline, mașina de gunoi.

Doze de aluminiu, sticle de plastic, ambalaje, tot ce are strâns în mașină revarsă cu brațele pline în iarba de pe marginea drumului și se întoarce zâmbitor la dubă, întoarce-s-ar la mamicuța lui în pântece și să mai iasă o dată, însă pe partea ailaltă ca îngrășământ pentru agricultură! 

În 2023… să mai ai încă șoferi români care fac Occidentul constant și care nu au evoluat deloc de la stadiul de târâtoare cu bale-n colțu'gurii… este semnul clar al eșecului educației în toate formele ei la genul ăsta de vierme conducător auto.

Și nouă ne e frica de AI și de ce ar putea să ne facă inteligența artificială...păi sper din suflet să ne rărească ca-n Terminator, că la ce văd uneori în jur, asta ar fi singura poveste cu happy-end!”, a relatat actorul Bogdan Bob Rădulescu. 

În urmă cu câțiva ani, influencerul clujean a mai avut o postare acidă la adresa șoferilor care vin acasă din străinătate și uită pe loc despre regulile de circulație.

Actorul Bogdan Bob Radulescu, despre românii ce vin acasă din străinătate: Mnezeii vostri de râme needucate

Comentarii Facebook