Motociclist cu 16 șuruburi în maxilar și mână, după un accident pe Varianta Zorilor - Mănăștur - VIDEO

 

Doi motocicliști din Cluj-Napoca au relatat drama prin care au trecut în urma unor accidente de circulație petrecute în luna iunie pe Varianta Zorilor - Mănăștur și pe strada Teodor Mihali.

 

Nicu Flavius este motociclistul accidentat de un taximetrist sâmbătă seara, 15 iunie, pe strada Teodor Mihali.

 

”Veneam spre centru să bem un suc. Am pornit din fața blocului și am mers aproximativ 100 de metri, am văzut taximetristul oprit lângă linia continuă și credeam că o să îmi acorde prioritate de trecere, dar m-am trezit cu el în față. Am intrat sub taximetru. Am fisură de călcâi și un cheag de sânge”, a relatat scena Nicu. 

 

Mult mai grav rănit a fost Lucian Rus, care a fost implicat într-un accident în 1 iunie, pe variana Zorilor - Mănătur. 

 

A fost tradiționala românească a șoferilor cu mașina. Mi-a întors în 25 de metri. Mergeam spre Zorilor. Îmi aduc aminte o mașină gri. L-am văzut cum s-a uitat la mine, s-a panicat si am încercat să înclin motorul cât mai tare am putut spre dreapta și nu am mai apucat. Am lovit roata. A întors pe linia dublă continuă în fața mea. 

 

Am 8 șuruburi în maxilar. În mâna stângă am o tijă cu 8 șuruburi. În mâna dreapta niște sârme băgate prin tendoane. A noua coastă îmi e ruptă”, a  povestit Lucian Rus. 

 

Motocicliștii au ieșit în marș la Cluj-Napoca: Suntem victime sigure pe șosele - FOTO

 

Cei doi biker au participat joi seara la marșul motocicliștilor din Cluj-Napoca, fără ”motoarele” lor, care au fost distruse în cele două accidente.

Comentarii Facebook