Festivalul Peninsula oferă acces liber persoanelor cu dizabilităţi

 

Persoanele cu dizabilităţi vor avea acces liber la evenimentele din cadrul celei de la XI-a ediţii a Festivalului Peninsula, între 18 şi 21 iulie, din Valea Gârbăului, situată în Padurea Făget din Cluj-Napoca. 

 

Totodată, o reducere de 50% a biletului de intrare va fi oferită şi unui însoţitor.

 

Serviciul de Ajutor Maltez în România salută iniţiativa organizatorilor Festivalului Peninsula de a încuraja şi facilita accesul persoanelor cu dizabilităţi la acest eveniment de mare anvergură care va avea loc, în premieră în acest an, la Cluj-Napoca. Astfel, acestea se vor putea bucura de oportunitatea de a participa la concertele propuse în cadrul festivalului şi la diversele activităţi recreative şi de socializare, vor avea ocazia de a cunoaşte şi interacţiona cu alţi participanţi”, a declarat Barla Zsuzsa, secretar general SAMR.

 

Pe teritoriul Peninsula vor fi amplasate toalete special amenajate pentru persoanele cu handicap. Cei care doresc să se înscrie pe listă o pot face şi la sediul Serviciului de Ajutor Maltez din Cluj-Napoca, din str. Nuferilor 1/9, la adresa de mail maltez@maltez.ro sau la numărul de telefon 0264 595 801. Termenul limită de înscriere pe listă este 10 iulie.   

 

Serviciul de Ajutor Maltez în România (SAMR) este o asociaţie non-profit cu sediul la Cluj-Napoca, având 22 de filiale şi sucursale în ţară. A dezvoltat o reţea naţională de servicii sociale, în cadrul căreia activează 1.200 de voluntari, din care 500 sunt tineri. Programele şi activităţile oferite se adresează celor aflaţi în nevoie, de la copii orfani şi persoane cu dizabilităţi până la vârstnici izolaţi la domiciliu. În momentul de faţă asociaţia derulează peste 100 de programe sociale pentru 4.000 de beneficiari direcţi. 

 

Concerte anunţate la Festivalul Peninsula:

 

18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Şuie Paparude (RO)

19 iulie: Emir Kusturica (SRB), DragonForce (UK), Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)

20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)

21 iulie: Rotfront (DE), Ocho Macho (HU)

 

Festivalul Peninsula are loc între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului. Biletele pot fi achiziţionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente. 

 

Până pe 17 iulie preţul unui abonament este de 180 de lei,iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival. 

 

Festivalul Peninsula are loc cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook