Motociclist accidentat in fata magazinului Materna din Turda! VIDEO


Un motociclist a fost ranit in urma unui accident produs marti seara, in jurul orei 19.55, in fata magazinului Materna din municipiul Turda.

Martorii povestesc ca biker -ul a plecat de la semafor regulamentar, dar soferul unui autoturism marca Skoda i-a taiat calea. Motociclistul a intrat frontal in masina si a fost proiectat cativa metri in aer.

"O pornit de la semafor pe culoarea verde si un sofer cu un autoturism Skoda i-a taiat calea. Motociclistul a intrat direct in el si o cazut in cap", a spus unul dintre martori.

Conducatorul autoturismului marca Skoda a incercat sa intre in parcarea restaurantului Milenium, iar motociclistul se deplasa pe directia Micro III. "Accidentul a avut loc in jurul orei 19.55. P. Nicoleta de 20 de ani din Turda, in timp ce se deplasa din directia Campia Turzii spre Cluj-Napoca, la intersectia strazilor Ioan Opris cu Calea Victoriei a efectuat un viraj la stanga fara sa se asigure si nu a acordat prioritate de trece motocicletei conduse de B. George de 25 de ani din comuna Mihai Viteazu. Motociclistul a fost ranit usor in urma accidentului", a declarat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu Bruja.

Motociclistul a fost transportat la spital, dar reprezentantii IPJ Cluj sustin ca nu a fost grav ranit.


 

Video: turdanews.net

Comentarii Facebook