Mort de beat și cu permisul suspendat. Poliția rutieră l-a depistat pe strada Primăverii

 

Un bărbat a fost oprit în trafic de Poliția Rutieră Cluj, pe strada Primăverii, având o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 03 aprilie a.c., ora 17.35, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca l-au depistat în trafic pe ADRIAN L. de 49 ani, din Cluj-Napoca,  în timp ce conducea un autovehicul pe strada Primăverii, deşi se afla în perioada în care exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. În urma testării etilotest a reieşit o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86 al. 2  şi  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 al.1 din OUG 195/2002”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţî de reţinere pentru 24 de ore.

Comentarii Facebook