Duminica 28 Aprilie

Morman de gunoi aruncat pe o stradă din Cluj! Suspect este un taximetrist, care a lăsat urme în zonă - VIDEO


Un morman de gunoi a fost depistat pe strada Nordului, din Cluj-Napoca, de un bărbat, care a prezentat cazul pe o platformă de socializare. Acesta a spus că a găsit în gunoi Z-ul unei firme care face taximetrie în Cluj-Napoca.

De obicei, folosind astfel de date, facturi, chitanțe cu numele etc, Poliția Locală îi identifică pe cei care aruncă deșeuri în spațiile publice.

Am găsit in mormanul de gunoi aruncat de acest taximetrist si Z - ul de la sfârșitul zilei unde este scris si numarul de înmatriculare. Am sunat si la politia locala sa anunt ca domnul si-a uitat lucrurile acolo. Strada Nordului, Cluj-Napoca”, a relatat un clujean pe Reddit/Cluj. Raportul Z este un document care se emite la finalul zilei de lucru, de pe casa de marcat si care contine date cu privire la cuantumul vanzarilor efectuate in  acea zi, numarul de client.

Poliția locală a fost sesizată, iar Știri de Cluj a luat legătura cu reprezentanții acestei instituții. 

Poliția Locală - Departamentul de Mediu, a precizat că ”a fost identificat faptasul, taximetrist la firma D T. Politistii locali din cadrul Serviciului Control protectia mediului l-au sanctionat in conformitate cu prevederile HCL 191/2009 art.3, pct.2 cu amenda in cuantum de 2500 lei. Prin procesul verbal de constatare a contraventiei s-a dispus salubrizarea zonei. In prezenta politistilor locali, zona a fost curatata de contravenient”.

Comentarii Facebook