Momente de groază pentru o clujeancă, care și-a găsit soțul spânzurat în curte: Era cu limba scoasă, de abia respira VIDEO


O femeie a avut parte de momente de groază, luni seara, aceasta găsindu-și soțul spânzurat de o grindă dintr-o anexă gospodărească.

Consumul excesiv de alcool și o ceartă cu soția au fost cauzele pentru care un bărbat de 30 de ani, din localitatea Cetan a încercat să își pună capăt zilelor.

Într-un moment de furie, bărbatul a iesit din casă, iar apoi, câteva minute mai târziu, soția sa l-a găsit spânzurat.

Soția lui a ieșit după câteva minute după el să vadă ce face și l-a găsit agățat de grindă în șură cu un cablu de la ceva casetofon legat de gât. Copilul lui a venit într-o fugă la mine și mi-a spus că tatăl lui s-a spânzurat. Și m-am dus repede să văd, să ajut. Când am ajuns eu, el era deja jos, la pământ. Era cu capul întors într-o parte, cu limba scoasă, de abia respira”, a declarat vecinul bărbatului pentru someșeanul.ro.

Rudele acestuia au sunat la 112, iar la fața locului au intervenit un echipaj de poliție și o ambulanță cu medic de la Dej.

Bărbatul a fost stabilizat de medici acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Dej, însă apoi a fost transferat la UPU Cluj-Napoca.

Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili care sunt circumstanțele exacte în care a avut loc incidentul.

Comentarii Facebook