Momente de groază în blocul din Cluj-Napoca unde se practică INTENS cea mai veche meserie din lume - FOTO EXCLUSIV


Clujenii care locuiesc în blocul de pe strada Fabricii 105 trăiesc cu frica în sân după un incident care a avut loc la finalul săptămânii trecute.

O prostituată care locuiește în bloc, acolo având și ”locul de muncă”, a fost agresată de un client. Straniul șir al evenimentelor a început vineri, 28 iulie, în timpul incendiului de la hala din Cluj-Napoca, de pe strada Luncii. 

După cum bine cunoaște toată lumea, imobilul este cunoscut pentru prostituție (se poate caută pe Publi24, secțiunea matrimoniale, ”Fabricii 105”). În seara incendiului de pe str Luncii , o persoana rănită, la nivelul membrului superior a umplut toată scara imobilului, de la etajul 8 până la parter cu sânge. În a doua zi, sâmbătă, o persoana de sex feminin, a fost tâlhărită și agresată, în interiorul apartamentului, practicând activitatea de prostituție. A intervenit poliția, alături de serviciul de ambulanță. Agresorul este în libertate”, a relatat un martor. 

Proprietara apartamentului a fost contactată de poliție și a ținut să reacționeze pe grupul de Whatsapp al imobilului, unde vecinii erau tensionați.

Revin, am avut o discuţie mai lungă cu clienta mea, Excorta Maria, care e foarte frumoasă şi are foarte mult bun simț. Face asta pentru că e alegerea ei şi hai să nu mai judecăm, că la asta suntem premianţi. Am vorbit pentru că eram curioasă ce fel de clienţi are, ţigani masivi şi înfricoşători, cum ziceţi pe aici ca vedeţi… Maria mi-a zis că sunt bărbaţi normali, însuraţi aşa ca voi vecini dragi. Nici nu v-aţi da seama cine sunt. Mi-a spus Maria că mai încolo cu câteva uşi s-au bătut un cuplu de proprietari sau chiriaşi. De ei nu vă e frică?

Ieri, când a fost poliţia eu eram la telefon și am întrebat dacă trebuie să merg la Cluj ( eu locuiesc în alt oraș) având în vedere ca sunt proprietara și domnul de la Criminalistică a zis că nu e necesar să mă prezint”, a spus aceasta.

Vom reveni cu amănunte din ancheta care vizează acest caz. 

Știri de Cluj a verificat site -ul indicat de locatar și căutarea ”Fabricii 105” este cu adevărat o locație care atrage multe femei care practică prostituția. Blocul este relativ nou, astfel că multe apartamente au fost cumpărate ca investiție.

Chiriile sunt pe măsură. Pentru un apartament cu un pat matrimonial, într-o încăpere claustrofobică, plus un living chiria era de 450 de euro. Între timp, se pare că prețurile au crescut, fiind destule fete pe piață care să plătească.

collage.jpg

Comentarii Facebook