Moisin: In ce priveste crematoriul, pe mine ma intereseaza partea cu sanatatea VIDEO


Subiectul amplu dezbatut in aceasta saptamana in legatura cu nemultumirea clujenilor de construirea crematoriului uman din cartierul Manastur a fost adus in discutie si in cadrul emisiunii Stiri de Cluj LIVE.

Radu Moisin sustine ca cel mai important lucru este ca sa se vada daca acel crematoriu va afecta in vreun fel sanatatea oamenilor.

"Presiunea si problema in comunitatea clujeana a aparut cand s-a organizat dezbaterea pe mediu cand au participat si cetateni din zona respectiva si au auzit ce urmeaza sa se faca, desi proiectul a fost public. Oamenii au fost nemultumiti si atunci a fost inevitabil ca si oamenii din zona politica sa le preia cazul pentru a-si face imagine. Eu nu am vrut sa intru intr-un asemenea joc politic. Pe mine dintre toate aceste luari de pozitie m-au interesat chestiunile legate de sanatatea publica. Am cerut Centrului Regional de Sanatate Publica sa se pronunte ", a afirmat Moisin.

De asemenea, saptamana viitoare va fi dezbatut in Consiliul Local memoriul depus de catre protestatarii care au iesit miercuri in strada.

"Oricum problema va fi dezbatuta in Consiliul Local joia viitoare pentru ca a fost depus un memoriu de catre asociatia Parinti Clujeni, plangere prealabila de fapt care cere revocarea hotararii de Consiliu Local", a mai spus Radu Moisin.

Comentarii Facebook