Mizerie de nedescris în parcarea de la Aeroportul Cluj administrată de GOTO Parking. Ministrul Transporturilor a văzut tot - VIDEO


Coșurile de gunoi din parcarea de la Aeroportul Cluj, administrată de firma GOTO Parking, dau pe afară. Firma răspunde de administrarea parcării.

Imaginile au fost surprinse duminică, de un cititor Știri de Cluj, care le-a făcut publice. Chiar dacă firma are obligația de a păstra curățenia și de a goli coșurile, pasagerii pot fi acuzați și ei că au început să arunce pe jos gunoiul. 

Surse din anturajul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, au declarat pentru Știri de Cluj că demnitarul a zburat azi de la Cluj și a pus întrebări despre mizeria de la Aeroport. 

WhatsApp Image 2020-08-16 at 19.45.46.jpeg

Compania GOTO Parking s-a plâns că au fost prea multe zboruri, ceea ce a dus la apariția acestei probleme.

Astăzi, duminică, au fost 33 de plecări și sosiri pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Coșul din videoclip se află în fața singurului terminal pentru plecări care este deschis, deși numărul zborurilor a fost destul de mare. 

Personalul de la curățenie circulă permanent în parcare, dar sunt momente în care apar gunoaie mai multe în anumite zone, în funcție de fluxurile de pasageri ai aeroportului. Dar, pentru a respecta măsurile de securitate sanitară, curățenia nu se face printre oameni, ci după ce aceștia intră în terminal.

Cei care au aruncat aceste gunoaie sunt persoane care au constatat că nu mai este loc în coș, dar au depozitat deșeurile lângă acesta pentru a face ridicarea lor mai ușoară, ceea ce s-a și întâmplat imediat ce zona a fost eliberată”, precizează reprezentanții companiei.

Comentarii Facebook