Mirela Perte a furat 150.000 de euro de la Banca Transilvania si a trait pe picior mare! VEZI ce masini si-a cumparat! - FOTO

 

Mirela Perte a folosit cei 150.000 de euro, furati din conturi de la Banca Transilvania, pentru a trai pe picior mare. Administratorul de cont si-a permis masini scumpe si a mers de cateva ori pe an in vacanta.

 

Sotul Mirelei Perte a primit cadou un Mercedes decapotabil, achizitionat in acest an. "Noua masina a sotului meu", scria Mirela Perte in luna mai pe Facebook.

 

Intre fotografiile Mirelei Perte apare si un SUV Infinity EX, care valoreaza pe piata peste 30.000 de euro, iar nou 50.000 de euro. De asemenea, familia Perte s-a rasfatat si a fost in vacante la mare si la munte, alaturi de prieteni.

 

Avocatul tinerei, Catalin Bichescu, a declarat ca prejudiciul produs bancii de clienta lui este mult mai mic fata de cel anuntat de reprezentantii Banca Transilvania, adica 520.000 de lei si 33.000 de euro.

 

Mirela Perte este acuzata de procurorii DIICOT ca a facut operatiuni in conturile a cinci clienti si a sustras banii prin metoda "suveica". Femeia si-a  recunoscut vina si a fost arestata la inceputul lunii septembrie.

 

Foto: Facebook

 

Comentarii Facebook