Minorii care au spart 23 de mașini din Cluj-Napoca au ratat o mare sumă de bani uitată în tropedou


Poliția Cluj anunță că doi minori de 17 ani au spart cele 23 de mașini de pe strada Câmpul Pâinii. Cei doi au ratat o ”captură” mare, spre norocul șoferului care a lăsat importanta suma de bani în torpedou.

Față de cei doi tineri cu vârste de 17 ani, din Cluj-Napoca, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, Judecătoria Cluj-Napoca a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, precizează Poliția Cluj.

Spargerile au fost comise în noaptea de joi spre vineri. Cei doi tineri au lovit geamurile cu un obiect dur și au furat tot ce le-a căzut la mână.

Polițiștii clujeni i-au prins extrem de repede pe cei doi bărbați care au spart într-o noapte 23 de mașini de pe strada Câmpul Pâinii.

Cei doi au fost urmăriți pe camerele de supraveghere și luați ca din oală. Anchetatorii au confirmat că au fost recuperate și bunurile furate din mașinile parcate pe strada Câmpul Pâinii.

Acum, proprietarii vor trebui să îi dea în judecată pe spărgători, dacă vor să recupereze prejudiciile produse mașinilor. Din mașini s-au luat bunuri la întâmplare, din torpedou. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că într-o mașină era o importantă sumă de bani, ascunsă în locul de depozitare din dreptul bordului. Spărgătorii s-au grăbit și nu au căutat bine, spre norocul prorietarului. Se pare că vorbim despre câteva mii de euro.

Judecătoria Cluj-Napoca a dispus arestarea la domiciliu pentru 30 de zile a celor doi spărgători cu vârsta de 17 ani.

Comentarii Facebook