Minoră sechestrată și bătută de iubit la Turda. Voia să o trimită să se prostitueze



O adolescentă de 17 ani din Câmpia Turzii a trăit o poveste de groază, după ce a fost sechestrată și bătută de iubitul său, care încerca să o oblige să se prostitueze.

Tânăra și-a cunoscut pe agresorul, în vârstă de 30 de ani, prin intermediul Facebook-ului, iar după doar câteva zile cei doi s-au și mutat împreună, în casa acestuia de la Turda.

Inițal relația părea una frumoasă, iar părinții elevei de liceu chiar au fost în vizită la ei de sărbători.

La început toate au fost bune și frumoase, dar după câteva zile de la Revelion, Călin s-a schimbat radical și a început s-o bată pe fata mea – culmea, pentru că n-ar fi acceptat să se prostitueze pentru el”, a povestit tatăl fetei pentru Clujmanifest.ro.

 

Eleva spune că timp de 10 zile a fost sechestrată și bătută pentru că refuza să se prostitueze.


La un moment dat cumnata lui mi-a arătat o fotografie cu o fată pe care o duseseră la prostituție în Austria, de la vârsta de 13 ani. Vreo 10 zile am stat sechestrată acolo și bătută permanent pentru că n-am vrut să fac ce mi-au cerut ei. Nici la școală n-a mai vrut să mă lase să mă duc, zicându-mi să aleg între el și școală. Sâmbătă (n.n. – 10 ianuarie) am reușit să evadez de la el, îmbrcată doar în niște colanți, o bluză și șlapi în picioare. Apoi m-am dus la un prieten de-al lui tata, care m-a găzduit până a venit acesta și m-a recuperat”, a povestit și tânăra.

Tatăl elevei a dus-o pe aceasta la Poliție, de unde au fost trimiși la Protecția Copilului. Cei doi mers și la IML pentru a primi un certificat medical, în care se recomandau 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul va depune și o plângere penală pentru împotriva celor care au sechestrat-o pe minoră.

Comentarii Facebook