Minoră găsită de polițiștii clujeni la câteva zile după ce a fugit de acasă. Cum a păcălit un tânăr să o ajute VIDEO



Polițiștii din Dej au găsit, sâmbătă, o adolescentă dispărută de acasă de câteva zile. Aceasta plecase voluntar, fără să le spună părinților nimic.

Parintii fetei si-au facut griji timp de mai multe zile, mai ales din cauza ca aceasta se afla sub un tratament pe care trebuia sa si-l administreze zilnic. Oamenii legii au efectuat cercetari pentru depistarea acesteia, iar in cele din urma, sambata dupa-amiaza au reusit sa o gaseasca oprind intamplator un autoturism in trafic, in timp ce o deplasa pe tanara spre casa unui prieten, scrie dejeanul.ro.

Minora a stat la mai mulți prieteni zilele trecute, iar apoi i-a cerut ajutor băiatului cu care a fost găsită, spunându-i că nu mai vrea să se întoarcă acasă pentru că părinții ei sunt foarte violenți.

Oamenii legii susțin că motivele invocate de adolescentă nu sunt adevărate și că aceasta a fugit de acasă pentru că dorea mai multă libertate.

Atât fata cât și tânărul alături de care a fost găsită au fost duși la audieri, după care polițiștii le-au chemat părinții să îi ducă acasă.

Comentarii Facebook