Minimo Shop Cluj, articole premium si la jumatate de pret pentru bebelusi - FOTO (P)

 

Minimo Shop oferă clujenilor si nu numai, la jumătate de preț articole de calitate pentru copilul dumneavoastra, in magazin pot fi găsite cărucioare, scaune de mașină, scaune de masa, patuțuri pentru bebeluși, jucarii, toate second-hand, dar într-o stare ireproșabilă și cu garanție de 6 luni.

 

Daca bati starzile oraselor din strainatate pe unde mai mergem in vacanta, poti observa din cand in cand un magazin cu articole second-hand inclusiv pentru copii. Daca la ei este o practica obisnuita sa vanda si sa cumpere lucruri folosite de alti copii, de ce nu ar intra in normalitate si la noi acest obicei. Numai in Viena exista in jur de 15 de astfel de boutique-uri si care au o buna reputatie in cartierele lor. Articolele arata foarte bine, in cazul unora chiar ai putea spune ca sunt noi, doar preturile care sunt undeva la jumatate din cele pe care te astepti sa le vezi, te fac sa te intrebi daca cu adevarat sunt folosite sau abia scoase din cutiile originale”, ne-a spus Bogdan Lupea, proprietarul Minimo Shop.

 

Pe site-ul magazinului Minimo Shop pot fi găsite servicii cu care clujenii nu sunt obișnuiți și anume ”inchirierea pe perioade scurte a carucioarelor, scaunelor de masina si a patuturilor pliabile, respectiv serviciul de spalare a carucioarelor sau drive test cu scaunele auto pentru a vedea care i se potriveste cel mai bine micutului dvs. Avem numai articole ale unor marci cu renume in industria produselor pentru copii”, a mai spus Bogdan Lupea.

 

Spre exemplu, în magazin poate fi găsit un cărucior marca Stokke care nou costă 6.000 de lei, dar în magazinul Minimo Shop poate fi cumpărat cu 2.900 de lei.

 

Cei care țin la siguranța copilului lor pot cumpăra și un scaun de mașină cu sistem Isofix, care permite o mai buna ancorare a scaunului de mașină avand astfel certitudinea ca juniorul familiei calatoreste in siguranta. Un astfel de scaun costă pana in 1.800 de lei, dar la Minimo Shop poate fi cumpărat cu 700 de lei, a mai spus Bogdan Lupea. 

 

Toate produsele sunt aduse din Anglia și Germania, sunt igienizate, dezinfectate și verificate, iar garanția de 6 luni este oferită de magazinul clujean. 

 

Magazinul poate fi vizitat pe strada Andrei Mureșanu, nr. 14, iar produsele pot fi văzute pe site AICI.

Comentarii Facebook