Milionarul Dorin Bob a cumpărat Hotelul Cristian, construit pe trotuar și contestat de toți. Banii vorbesc!


Milionarul Dorin Bob, cel care a construit blocul cu ”aripi” de pe Frunzișului, dar nu reușește să termine sensul giratoriu, a ieșit la cumpărături și a achiziționat Hotelul Cristian, din Piața Mihai Viteazu. 

Se pare că milionarul ar fi plătit circa 300.000 de euro pe controversatul hotel și îl va transforme într-un aparthotel.

Poate (va fi) un fel de aparthotel de centru, pentru tinerii ăștia care vin la tot felul de festivaluri… Că acuma sperăm să revenim la normal. E vorba de vreo 20 de camere, numai că acolo statutul juridic e încurcat cu fostul proprietar. Dar așa, cu duhul blândeții, în câteva luni sper să găsim o soluție bună. Tehnic, se poate face”, spus milionarul, restanțier cu sensul giratoriu, scrie media9.ro.

El ar vrea să facă un pasaj prin clădire, ca să nu fie arătat cu degetul de toți clujenii.

Cum arăta Hala Agroalimentară, fără Hotelul Cristian! Se vorbește acum despre demolare - FOTO

Chiar dacă s-a spus că Hotelul Cristian este construit ilegal, Costică Pocol, omul de afaceri care a ridicat hotelul controversat de lângă Piața Mihai Viteazu, susține că imobilul este perfect legal și că a fost autorizat de Gheorghe Funar și Emil Boc. 

Știri de Cluj l-a contactat în martie 2021 pe Costică Pocol pentru a vedea câți bani ar cere pe hotelul Cristian. Acesta a spus că ar costa circa 400.000 de euro.

Costică Pocol, proprietarul hotelului din Piața Mihai Viteazu: Funar și Boc au semnat autorizațiile. Din cauza lui Boc fug cumpărătorii - EXCLUSIV


Comentarii Facebook