Milionarul de carton Cristian Baboș, ÎNVINS la Tribunalul Cluj de societatea Tetarom SA

 

Tetarom SA Cluj a reușit să câștige procesul cu milionarul de carton Cristian Baboș, cel care ține blocat de 6 ani un teren de 1,3 hectare în parcul în parcul industrial Tetatom 1.

 

Controversatul afacerist Cristian Baboș, renumit pentru scandalul privind vacanțele petrecute la schi, în stațiunea St. Moritz, Elveția, alături de judecătorul Gabriel Năsui, a încearcat să dea o țeapă și societății Tetarom, cu un teren de 1,3 hectare.

 

În 2006, Baboș Holding, firma lui Cristian Baboș, a încheiat cu Tetarom SA un contract prin care închiria suprafața de 1,3 hectare la prețul de 2 euro pe metri pătrat. Baboș avea de achitat o chirie anuală de 25.000 de euro și a promis că va ridica o clădire de birouri în parcul industrial Tetarom 1. Nu a mai făcut nimic și a mutat terenul pe o altă firmă, Baboș Holding fiind în faliment hăituită de creditori. 

 

Între timp, judecătorul Gabriel Năsui a fost exclus din magistratură tocmai pentru că și-a ”ajutat” prietenul în unele procese. S-ar părea că Baboș a rămas fără ”spate” în justiția clujeană, iar magistrații au început să își facă treaba. 

 

Tetarom SA se luptă din 2008, în instanță, pentru anularea contractului de închiriere a terenului de 1,3 hectare. A pierdut la toate instanțele, până acum. (Citește AICI totul despre țeapa lui Baboș)

 

În cursul zilei de joi, 3 octombrie, Tribunalul Cluj a decis anularea contractului dintre cele două părți. 

 

Decizia este executorie, putând fi atacată cu recurs.

 

Judecătorul Gabriel Năsui, de la Curtea de Apel Cluj, în vacanțe de lux la St. Moritz cu Baboș

Comentarii Facebook