Mihnea Măruță și-a dat demisia de la Adevărul

 

Clujeanul Mihnea Măruță, redactorul-șef de la Adevărul, și-a dat demisia. 

 

Măruță ar fi fost nemulțumit de politica de restructurări a cotidianului și a ales să nu mai continue aventura bucureșteană, conform Pagina de Media.

 

Mihnea Măruță a preluat funcția de la Adevărul în 1 august 2012, după ce și-a dat demisia de la online -ul OradeCluj.ro, care nu mai avea bani de salarii și pentru chirie. 

 

Mihnea Măruță a fost între 2007 și 2008 redactor-șef la Cotidianul, dar a demisionat și s-a retras la Cluj.

 

Înainte a condus și cotidianul Clujeanul, care a fost închis de trustul Pro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Cotidianul Adevărul a fost vândut de Dinu Patriciu omului de afaceri Cristi Burci, iar Consiliul Concurenței a avizat tranzacția. 

 

De asemenea, Răzvan Ionescu a numit director editorial al grupului Adevărul, funcție pe care a mai deținut-o până în februarie 2012. Ionescu ar urma să coordoneze restructurarea grupului.

 

Razvan Ionescu revine in grupul Adevarul pe pozitia pe care a ocupat-o si pana in februarie 2012, aceea de Director Editorial Grup. Razvan a muncit mult in perioada din urma pentru a identifica ce anume ar trebui schimbat in viitorul apropiat, a vorbit cu multi dintre voi, a inteles problemele cu care va confruntati si a stabilit, impreuna cu echipa de management a companiei, strategia pe care o vom implementa in 2013.

 

O alta revenire in grupul Adevarul este cea a lui Vlad Epurescu, care va ocupa functia de Coordonator Proiecte Online la nivel de grup. Vlad are o experienta anterioara in cadrul Adevarul Holding, ca Redactor Sef la adevarul.ro, si va dezvolta componenta de online a companiei in asa fel incat sa devenim nr.1 si pe acest palier.

 

O schimbare intervine si pentru Gabriela Stan, fost Director Financiar Adjunct, care va ocupa functia de Business Development Manager. Din aceasta noua pozitie, ea va coordona toate noile proiecte din grupul de Publishing (primul astfel de exemplu este noua revista Historia Special, al carei prim numar apare pe piata sambata 22 decembrie 2012) si are atributii delegate pentru operatiunile de publishing pe Divizia Reviste.

 

Sabin Orcan, pana de curand Prim-Redactor Sef Adjunct al ziarului Adevarul, va ocupa functia de Publisher al Diviziei Ziare. Evolutia lui Sabin este una fireasca, experienta acumulata permitandu-i sa aiba o viziune de ansamblu asupra activitatii pe care o va desfasura de acum incolo”, conform unei note interne trimisă angajaților.

Comentarii Facebook