Mihnea Cuibus, fiul șefului ISJ Cluj, rezultat de EXCEPȚIE la BAC. Unde va studia la facultate

 

Mihnea Cuibus, fiul șefului ISJ Cluj, Valentin Cuibus, a avut un rezultat excelent la examenul de Bacalaureat. 

 

Mihnea a terminat examenul de Bacalaureat cu media 9,96 (a treia medie din județul Cluj), având nota 9.90 la Limba Română și 10.00 la probele de Matematică și Fizică.

 

Mihnea Cuibus avea nevoie de media nouă la Bac pentru a fi admis la Oxford. El a trecut deja de toate interviurile cu profesorii de la celebra universitate de lângă Londra, dar mai avea nevoie de o medie bună la Bacalaureat pentru a fi sigur că va fi admis la prestigioasa universitate. 

 

Mihnea este olimpic la matematică și apreciat la nivel internațional pentru CV -ul său. 

 

La doar 14 ani câștigase deja 14 medalii de aur, 2 medalii de argint, 3 medalii de bronz, 37 de premii I, 2 premii II, 2 premii III, 5 menţiuni la numeroase olimpiade naţionale de matematică şi concursuri interjudeţene.

 

El a învățat în clasele primare la Şcoala Generală ”Ioan Bob", iar acum este elevul Colegiului Național ”Emil Racoviță”. Citește AICI mai departe povestea lui Mihnea Cuibus.

 

În județul Cluj au fost două medii de zece. Este vorba despre un elev de la Colegiul Național ”George Barițiu”. Raul Bogdan Oltean a susținut Bacul la specializarea Științele Naturii și a luat 10.00 pe linie. 

 

Tot cu media zece a terminat Bacul și Radu Cristian Andreescu, de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, specializarea Științele Naturii.

 

Vom reveni după ora 15.00 cu statistici și alte rezultate oficiale. 

Comentarii Facebook