”Mi-a smuls microfonul din mână, foarte agresiv și a anunțat GATA!” - Moment controversat la un concert de la Zilele comunei Jucu


Artista de muzică populară Codruța Jula a reclamat un moment controversat de la Zilele comunei Jucu, unde i s-a smuls microfonul din mâna și a fost poftită jos de pe scenă. Aceasta spune că Tiberiu Groza, directorul artistic la Ansamblului Folcloric DOR TRANSILVAN nu i-a permis câteva minute să își ia rămas bun de la public. 

Zilele comunei Jucu....o mare dezamăgire!!!

Dl Tiberiu Groza nu se afla pe acest afiș, în schimb este omul care s-a ocupat de prezentarea artiștilor care au urcat pe scenă.

La final urma doar să iau rămas bun de la publicul foarte frumos și minunat de care am vrut sà mă despart într-un cadru de aplauze. Eu ca artist m-am simțit efectiv iubită de public, de către primar, care este un om EXTRAORDINAR!! 

Ei bine ...acest domn Tiberiu nu dorește sa aibă în vedere că există tineri care chiar cântă în CLUJUL acesta mare și nu sunt ajutați. Din contra, sunt chiar blamați pentru că știu să cânte toate genurile muzicale. Vă întreb pe voi toți unde este de fapt promovarea valorilor artistice  și muzicale actuale și de viitor? Unde este starea de bine? 

Asta pentru că mi-am permis să stau 5 minute în plus pe scena langa voi, publicul?!

Acest individ care ar trebui sa ajute tinerii, artiștii, Tiberiu Groza, de fapt NU respecta nici omul care ascultă, nici omul care cântă! 

Pur si simplu mi-a smuls microfonul din mână, foarte agresiv și a anunțat GATA!

Doar pentru ca am îndrăznit sa stau încă 5 minute în plus langa voi și nu am respectat programul?!

ÎMI ASUM, însă acest om nu m-a respectat pe mine, în primul rând ca om, ca artist, ca femeie, dar nici orchestra din spatele meu! 

Multe lipsuri și din păcate toata lumea tace și susține încă mizeria din cultură”, a relatat Codruța Jula.

Comentarii Facebook