Meseria de polițișt promovată în rândul minorităților etnice din Cluj FOTO



Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a realizat o tabără prin itnermediul căreia doresc să promoveze meseria de polițist în rândul minorităților etnice.

Azi, 04 august a.c. a avut loc deschiderea oficială a celei de-a 4 ediţii a taberei de promovare a profesiei de poliţist în rândul minorităţilor etnice. Activitatea face parte din Proiectul “Misiune posibilă - şanse egale în alegerea carierei”, derulat de Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală, Şcoala de Agenţi de Politie Septimiu Mureşan Cluj - Napoca şi Inspectoratul General al Poliţie Române prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii”, potrivit reprezentanților IPJ Cluj.

Poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au adresat participanţilor un cuvânt de bun venit şi au prezentat adolescenţilor un film de prezentare a instituţiei noastre.

Activitatea s-a încheiat printr-o vizită la sediul Secţiei 3 Poliţie de pe strada Albac, unde participanţii au putut adresa întrebări legate de specificul muncii de poliţie, le-a fost prezentat dispeceratul de monitorizare video a traficului rutier, precum şi un autoturism dotat cu aparatul radar, utilizat de poliţiştii rutieri în desfăşurarea activităţilor specifice.

Comentarii Facebook