Mesajul unui medic din Cluj: Dacă chiar vă pasă, stați acasă!


Un medic clujean, aflat în prima linie de luptă cu coronavirusul, chiar la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj, revine cu un mesaj adresat tuturor: Stați acasă!

Ea e Teodora și e medic la Spitalul Clinic de Infecțioase din Cluj-Napoca. Este în prima linie de cand a inceput toata nebunia asta, la fel ca toți medicii de aceasta specialitate. Nu am sa zic acum ca ea e speciala, chiar dacă pentru mine așa e (din multe motive: fiindcă are un talent muzical extraordinar, moștenit de la tatăl ei, sau pentru ca are un bun simt și o veselie caldă, dătătoare de zambete cum rar am intalnit, sau dintr-un motiv pur egoist: fiindcă mi-a fost alături într-o perioada grea cu tatăl meu...). În schimb, am sa va dezvalui un mesaj pe care ni l-a lăsat ea, într-un grup privat, unde a cerut ajutor pentru pacienții și colegii ei.

De ce (a cerut ajutor)? Pentru ca îi pasă, pentru ca a pus, de cand a început totul, același mesaj repetitiv, insistent și disperat: #stai acasă!

De ce (a pus mesaje)? Pentru ca ea, ei, medicii, NU stau acasă, ca noi sa fim bine! Poate va convinge în sfarsit tot ea:

”Am făcut poza asta pentru voi. Va răspund mai greu pentru ca lucrez pe secție incinsa și nu avem voie cu telefoanele la noi. Deși lucram sub presiune de 3 sapt. pot spune ca încă supravietuim. Trăim de pe-o zi pe alta și ne bucurăm când mai trece încă o zi. Va imbratisez pe toți!”, a relatat fosta jurnalistă Anca Dinu.

Comentarii Facebook