Mesajul unui medic clujean către un pacient cu cancer: ”Ai atât de puțin timp să te mai bucuri de viață. PS. Hai pa, nesimțitule”

 

Un medic clujean, nemulțumit că un pacient bolnav de cancer s-a mutat la un alt coleg de breaslă, i-a trimis un sms cutremurător în care l-a făcut nesimțit.

Considera toate concediile si ajutoarele acordate tie si nevestei un cadou. Ai atât de puțin timp să te mai bucuri de viață. PS. Hai pa, nesimțitule”, i-a scris medicul de familie clujean, Ionel Mircu, pacientului bolnav.

Mesajul i-a fost adresat lui Milu H., de 57 de ani, care a fost pus pe drumuri de mai multe ori de medicul de familie și care s-a saturat și s-a înscris la alt medic de familie. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer pe creier în luna martie 2013, dar medicul de familie Ionel Mircu i-a atras atenția să nu îl tot deranjeze pentru a cere bilete de trimitere. ”In 11 martie ne-a eliberat primul bilet de trimitere, la Alergologie. A doua zi am avut nevoie de bilet de trimitere la Cardiologie. Atunci mi-a spus sa nu mai mergem dupa al treilea bilet, ca nu ni-l mai da”, a povestit fiica bolnavului, Angela H.

Medicul Ionel Mircu susține că pacientul lui este alcoolic. ”Nu am sarit in ajutorul lor, pentru ca aceste concedii sunt ilegale. Au venit in fiecare zi dupa bilete de trimitere, cand Legea Asiguratului imi da voie sa eliberez doua bilete intr-o luna. Am refuzat sa eliberez aceste concedii medicale fictive. Dl. Milu este alcoolic, el, probabil in urma operatiei, a ramas cu tulburari de personalitate. Daca ei considera ca acel SMS este jignitor, n-au decat sa ma dea in judecata”, a spus insensibil medicul.

Președintele Casei de Asigurări de Sănătate Cluj, Emilia Groza, a spus că SMS -ul este revoltător. 

Profesorul Marcel Cosgarea, de la ORL Cluj, a refuzat să consulte un pacient: ”Ieși afară din cabinet, AICI E CASA MEA!” - VIDEO

Asistentă ”şpăgară” la ambulatorul ORL al Spitalului de Copii Cluj, de pe strada Moţilor. Cere ”cotizație” de 10 lei - VIDEO

Comentarii Facebook