Duminica 28 Aprilie

Mesajul unui clujean furios, către aleșii pe care îi votăm de 20 de ani: ”Să vă fie rușine! Verificați canalizările. Sunt praf” - VIDEO


Un clujean furior pe administrația locală, după furtuna de vineri seara, le-a trasmis primarului Emil Boc și consilierilor locali să le fie rușine. 

Domnule Boc, am un sfat pentru tine și pentru consilierii tăi locali. În loc să pupi în f... pe toți ăștia care sunt cu marile companii, it-iști, care îți aduc cașcaval la buget, mai bine te-ai apuca să faci o revizie, pe toate străzile din Cluj-Napoca, unde canalizările sunt praf, unde sunt inundații și unde cad copacii peste oameni. Dacă mergi în cartierul Gruia, în Mărăști și în Dâmbu Roptund, cad copacii peste oameni.

Ocupați-vă și de cei care vă plătesc impozite taxe și impozite locale. Ăsta este mesajul meu pentru voi. Să vă fie rușine. E un oraș de c...t, nu un oraș de cinci stele. Să vă fie rușine!”, a relatat clujeanul furios.

De fiecare dată când a fost ridicată întrebarea, Primăria Cluj-Napoca a replicat că rețeaua de canalizare este în ”ograda” celor de la Compania de Apă Someș, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj. Totuși, ambele instituții sunt conduse de cei de la PNL, cu mână de fier, de 20 de ani.

Comentarii Facebook