Miercuri 24 Aprilie

Mesajul unui ardelean ce muncește pe rupte în Germania către politicieni: Ce neamț, francez sau elvețian lucrează pe 200 de euro?

 

Un tânăr din Bistrița, plecat la muncă în Germania, transmite mesaje pline de furie la adresa clasei politice, pe care o acuză că distruge țara cu bună știință.

 

Lucian Luca lucrează la o fermă din Germania și spune că a plecat pentru că în România nu avea nicio șansă. El este furios pe politicieni, care nu au făcut nimic pentru oamenii simpli. El se întreabă ce pot face în România cei care nu au avut noroc să moștenească o locuință sau ”șase” și spune că aceștia sunt plecați la muncă în străinătate. 

 

Bistrițeanul susține că ar prefera să lucreze în România, dar nu pe salariu de 200 de euro pe lună.

 

De ce nu lucrează un neamț pe 200 de euro? Vedeți voi un neamț, spaniol, elvețian sau francez să lucreze pe salariile astea? Vă spun eu că nu lucrează nimeni pe 200 de euro. Am ajuns ultima țară din UE. Suntem de râs. Râd toți de noi. Suntem circul Europei. La ce are România, cu toate că s-a furat, ar trebui să se facă ceva. 

 

Vă doare în cot pe vreun politician de noi, cei care suntem plecați? Nu vă doare, vă spun eu de ce: pentru că politicienii au tot ce le trebuie. Să mergem acasă la un amărât și hai să vin la voi de sărbători. Cel sărac nu știe dacă are ce să pună pe masă. De ce voi peste noapte aveți vile și palate?


Garantez că până la urmă tot ne vom trezi toți tinerii și vom fi uniți. Atunci vor pleca toți moșnegii și hoții de la putere. A ajuns deputată PSD o siliconată? Să vină și să vorbescă. Îi închid gura din 10 cuvinte. Unde vrea ea mă întâlnesc cu ea.

 

Domnule Iohannis, ați spus că sunteți președinteșle tuturor românilor. Aș vrea să purtăm o discuție și să îți demonstrez că nu ați făcut nimic și vă voi umili din vorbe”, a spus Lucian Luca, în transmisiunea lui.



Comentarii Facebook