Mesaje de condoleante pe Facebook pentru Andreea Buzan! VEZI ce i-au scris prietenii

 

Prietenii Andreei Buzan, tanara care a fost gasita moarta in camera camin din complexul studentesc Hasdeu din Cluj-Napoca, o omagiaza pe Facebook, scriindu-i mesaje de condoleante.

"Deuca mea draga, te iubim atat de mult ca e greu sa gasesc cuvinte sa exprim ce simtim, sincer am crezut ca te vad vara asta la mine si deja mi-am imaginat cum te-ai juca cu copilasii mei. Scumpa mea nepotica, nu vreau sa accept ca nu am sa te mai vad si mi-e foarte greu sa inteleg cum o persoana ca tine, atat de minunata in toate, nu a putut sa fie fericita.

Il rog pe Dumnezeu sa te faca fericita dar sunt foarte suparata pe El ca te-a luat de la noi, nu te voi uita niciodata, o buna parte din mine a plecat cu tine, copilasii mei o sa stie ce verisoara minunata au avut, dar ce mare pacat ca nu au cunoscut-o. RIP Deuca mea draga si scumpa, viata noastra nu o sa mai fie la fel", se arata intr-unul din mesajele postate pe pagina de Facebook a tinerei.

 

 

Cristian B. scrie pe pagina tinerei: "Frumoasa mea Andreiuta aproape in fiecare zi vorbeam cu ea pe Facebook, era foarte fericita, asa de frumos ne povesteam, era o fata foarte dulce, dar in acelasi timp foarte sensibila.

Eu nu mai vreau sa trec prin asemenea momente prin care trece acum aceasta familie indurerata, doar ei si bunul Dumnezeu stiu cum vor trece peste asta. Doamne cat de frumoasa era, ca o printesa. Imi povestea mereu cat de multe vrea sa realizeze. Avea asa planuri marete si chiar eram foarte bucuros, era o dulceata de fata, iar cei ramasi in suferinta va rugam nu va distrugeti cu ganduri de necaz si treceti peste aceasta trauma, deoarece nu stim ziua nici noi ceasul cand cand vom parasi aceasta lume.

Fie ca bunul Dumnezeu sa-i aseze sufletul unde cei drepti se odihnesc intru imparatia Cerurilor. Toti cunoscutii am ramas socati de aceasta veste, lacrimi pentru tine Deiuta mea frumoasa se vor varsa mereu. Nu am cuvinte este ceva extrem de dureros, mai ales daca ne gandim la ce varsta ne-a parasit.


 

Dumnezeu sa-si coboare aripa sa ocrotitoare pentru a mangaia familia si a-i ajuta sa treaca peste aceasta durere din sufletul lor. si nu uitati dragii mei doar cei ce trec prin asemenea momente stiu mai bine ce inseamna sa pierzi fiintele cele mai dragi de pe acest pamant. Fie ca si Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei si sa-l usureze de greutatea dreptei judecati".

Iulia spune ca credea ca o cunoaste foarte bine pe prietena ei din copilarie, insa aceasta s-a pierdut, undeva pe drum. "I believed that I knew you very well...but my childhood friend seems to be lost somewhere in between. i'm so sorry I couldn't see that in time", in timp ce Oana spune "Niciun cuvant nu isi mai are rostul acum".

Ultima postare a Andreei pe Facebook este de vineri, 30 martie, cand aceasta scria "Promise that next time i'll make better mistakes" (Promit ca data viitoare voi face greseli mai bune).

Gandurile negre ale tinerei apar si intr-o postare din 8 martie, cand Andreea scria pe Facebook "What do you want to do before you die?" (Ce-ai vrea sa faci inainte sa mori?).

Comentarii Facebook