Miercuri 6 Iulie

Mesaj plin de durere în urma accidentului comis de patronul Coratim: Smecherii nu pățesc nimic


Didona Goanţă prietenă cu victima accidentului, Vasile Dubovici, a scris pe Facebook un mesaj emoționant, care a devenit viral.

El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri (marți, 25 iunie), călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada.

Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea. 

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii.

Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.

Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic. 

Atât voiam să vă zic”.

Vasile Dubovici a fost omorât pe trecerea de pietoni de lângă restaurantul Coratim, chiar de patronul acestuia, Daniel Dumitras.

Accidentul mortal de la Coratim, provocat de milionarul Dumitras FILMAT de camerele VIDEO

Comentarii Facebook